Снимка Президентство и ФБ Слави Трифонов Обществото в лутането си искаше

...
Снимка Президентство и ФБ Слави Трифонов Обществото в лутането си искаше
Коментари Харесай

Политологът Калоян Методиев: ИТН се държат незряло и неуважително с другите

Снимка Президентство и ФБ Слави Трифонов 

" Обществото в лутането си искаше нови хора, само че политиката е поминък ". Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ политологът Калоян Методиев.

”Много е комплицирана обстановката, плъзнаха всевъзможни клюки, отвори се кутията с компромати. В момента сме в рядката обстановка, в която всеки е против всеки. Разчистват се лични сметки, стига се до равнища на борба, каквито най-малко аз не помня за последните 25 години политически живот у нас ”, сподели още той.

Методиев изрази терзанията си, че към този момент сме в някаква форма на политическа рецесия, което скоро ще докара до последствия за стопанската система и опазването на здравето ни и прикани за диалогичност сред политическите партии.

" Има Такъв Народ се държат незряло, не желаят да влязат в рамки и не се държат почтително с другите. След конференцията с Николай Василев и обществената реакция на първия им кабинет демонстрираха смяна, само че би трябвало изпитание, с цел да може да се стигне до някакъв консенсус в обществото ", изясни политологът.

Той разяснява и състава на проектокабинета на партията на Слави Трифонов и устрема ѝ да показа на обществото непознати лица, без опит в политиката.

" Обществото в лутането си искаше нови хора, само че политиката е поминък. Не може непрекъснато да сменяш хора, само че това се насади като публично въодушевление. Очевидно би трябвало да извървим и този път и те да се учат в придвижване ", добави Методиев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР